ACRO

FLUTURIMI NIS NGA NJE VEND SHUME I LARTE,NJE VEND KU GARAT E KESAJ DISIPLINE ZHVILLOHEN PERVIT NE STATUSIN BOTEROR ESHTE OLUDENIS,TURQI,PRA PILOTI NISET,DHE SA ME TEPER FIGURA AKROBATIKE TE KRYEJE PERGJATE FLUTURIMIT, AQ ME TEPER PIKE MER,DHE SI CDO SPORT INDIVIDUAL, AI QE KA ME TEPER PIKE, RENDITET ME I MIRI