PARAHAWKING

ESHTE NDERTHURJE E FLUTURIMIT DYSH ME DASHAMIRESIT E SPECIEVE TE SHQIPONJES,SKIFTERIT OSE SHPENDEVE GRABITQAR TE CILET SI MENYRE TE FLUTURUARI NUK PERDORIN FUQINE FIZIKE,POR KUSHTET ATMOSFERIKE PASAGJERI MBAN NE DORE NJE SHQIPONJE,OSE FALKUA,OSE NJE SHPEND GRABITQAR,I CILI LESHOHET NE FLUTURIM PAK MINUTA PASI INSTRUKTORI DHE PASAGJERI JANE NISUR NE FLUTURIM,DHE ESHTE AI QE GJEN DHE JU ORIENTON NE RRYMAT E NGROHTA(THERMIKA)DHE SI SHPERBLIM PASAGJERI MBAN NJE COP MISHI NE DORE I CILI I JEPET SHQIPONJES NE FORME SHPERBLIMI,DHE RESPEKTIMI PER PUNEN E BERE