PARAMOTOR

FLUTURIM NEN NJE MJET TE MOTORIZUAR I CILI SHTYHET NGA ELIKA (SI NE CDO DISIPLINE,SHTIMI I TEKNOLOGJISE KA SJELL ZGJATJEN E KOHES SE FLUTURIMIT) KJO DISIPLINE GJEN VEND OSE PERDORET MASIVISHT NE MARKETING,REKLAMIM & GARA,POR RISKU SA VJEN E SHTOHET,DHE NE VELAT KU RITET PERFORMANCA SUPOZOHET SE PILOTI ESHTE SHUME I AFTE DHE PER TE ULUR MBINGARKESEN E MJETIT
REDUKTOHEN FIJET,
REDUKTOHET SIPERFAQA E MJETIT FLUTURUES (COPA),
RITET MANOVRUESHMERIA ,
ULET SIGURIA