Tandem Fly (Fluturim dysh)

Instruktori komandon mjetin fluturures sikurse kujdeset qe pasagjeri te mos kete komplikacione, ndersa per pasagjerin eshte e nevojshme vetem te ulet ne sedilje(harness), telidhe ripat e sediljes, dhe te shijoj fluturimin
(per ushtrimin e kesaj disipline nevoiten aftesite dhe certifikimet e duhura,pasi pergjegjesite jane dhe me te medha
Zakonisht kjo disipline aplikohet dhe tek nxenesit e rinj(ne mesimet e para ),por dhe per dashamiresit e ketij sporti te cilet nuk jane te pakte 🙂

Foto

 

 

Video