XC PARAGLIDING (CROSS COUNTRY)

XC PARAGLIDING (CROSS COUNTRY) , PILOTET GARUES VENDOSIN VET KUR NISEN,DHE KANE NJE LIMIT KOHOR DERI NE TE CILIN PILOTET DUHET TE KENE PERFUNDUAR FLUTURIMIN, PERGJATE FLUTURIMIT DUHET TE ARIJNE SA ME SHPEJT OBJEKTIVAT (4,5,10 KORDINATA NE LARTESI TE NDRYSHME DHE NE VENDODHJE TE NDRYSHME NE VARESI TE GJATESISE SE FLUTURIMIT VENDOSET DHE NUMRI I KORDINATAVE NE FORMEN E OBJEKTIVAVE) TE CILAT PUBLIKOHEN DHE VENDOSEN PREJ CDO PILOTI NE PAISJEN GPS TE CDO GARUESI PERPARA SE TE NISE GARA,FITUES ESHTE AI QE KA KAPUR ME SHPEJT DHE SA ME TEPER KORDINATA, NDER VELAT QE PERDOREN PER FLUTURIMET XC MUND TE PERMENDIM UP MERU
NJE VIDEO ILUSTRUSE

XC PARAGLIDING (CROSS COUNTRY)

XC PARAGLIDING (CROSS COUNTRY)