HOME

1
TANDEM PARAGLIDING

AKTIVITETI I KETIJ AEROKLUBI SHTRIHET NE GJITHE TERITORIN SHQIPTAR.
SPORTI TE CILIT I KUSHTOHET KY AEROKLUB ESHTE “ PARAGLIDING ”
KONCEPTI  ESHTE I NDERTUAR MBI NJE MJET FLUTURUES I CILI PERBEHET NGA
– NDERTHURJA E TEKNOLOGJISE PER TE KRIJUAR NJE MJET SA ME TEPER REZISTENT KUNDREJT RYMAVE TE AJRIT DHE GABIMEVE NJEREZORE,
– I BAZUAR NE DESHIREN E HERSHME TE NJERIUT NE LIDHJE ME AFTESITE PER FLUTURUAR SI DHE  DESHIREN PER TE QENE SI NJE ZOG I LIRE,
-POR AJO QE VLEN PER TU THEKSUAR  MBI TE TERA ESHTE SE MJETI KOMANDOHET NGA PILOTI NEPERMJET 2 FIJEVE KRYESORE TE CILAT NE GJUHEN E KETIJ SPORTI I QUAJME FRENA+PESHA TRUPORE E PILOTIT,
PER ME TEPER JU REKOMANDOJ TE LEXONI NE MENUNE E DISIPLINAVE ,
PYETJET QE JU LINDIN JU LUTEM MOS HEZITONI TE NA I DERGONI NE ADRESEN E EMAILIT
extremeillyricum@gmail.com

OBJEKTIVAT DHE SYNIMET  E KETIJ AEROCLUBI, VENDOSEN DHE CAKTOHEN NGA BORDI DREJTUES,
AKTIVITETET DHE SHERBIMET SHTRIHEN PERGJATE 12 MUAJVE TE VITIT, 
POR PIKUN E TYRE E ARIJNE NE STINEN E VERES, PERKATESISHT NE MUAJT QERSHOR - GUSHT,
NE PARKUN NACIONAL TE LLOGARASE ,
QELLIMI YNE PARESOR ESHTE TE BEJME TE PREKSHEM KETE SPORT NGA CILI DO DASHAMIRES I KETIJ SPORTI ,
 SIKURSE DHE PROMOVIM REAL , PASI DHE PSE KA ME TEPER SE 20 VJET QE KY SPORT 
RITET NE TERITORIN E SHTETI TONE, PERSERI NGELET I NGUJUAR, DHE CUNGUAR ,
FRYMA QE DUAM TE PERCJELLIM ESHTE AJO E SPORTISTEVE TE TRAJNUAR JASHTE SHQIPERISE,
DHE DUKE DASHUR QE KY FIDAN TE SHTOHET NE TERITORIN SHQIPTAR, 
JEMI TE HAPUR PER CDO LLOJ BASHKEPUNIMI ,NESE JENI NJE I RI OSE E RE 
QE KENI NJE STRATEGJI PER KETE SPORT TE MREKULLUESHEM POR NUK DINI KU TA PREZANTONI,
PERSERI DYERT TONA TE BASHKEPUNIMIT DO TE JENE TE HAPURA DUKE JU MIREPRITUR 

 

Mos nguroni, te vini dhe te na takoni,
me respekt Staffi i Aeroclubit
” FEEL THE FREEDOM “