SIGURIA E VELAVE

KUR FLASIM PER SIGURI NE KETE SPORT BEHET FJALE PER SIGURI TE JETES SE NJERIUT,POR DHE KJO PJESE KA DY DEGEZIME,
*A) SIGURI TE MJETEVE
*B) SIGURI E PILOTIT

A) PERGJEGJESIA E TE PARES MBULOHET KOMPLET NGA FABRIKA, NDERSA
B) E DYTA NGA DESHIRA, PASIONI,MUNDESITE E PILOTIT PER TU BERE ME I AFTE NEPERMJET PRAKTIKIMIT PER TE RITUR AFTESITE E PILOTIMIT AKTIV

A) SIGURIA E MJETEVE

•SIGURIA E PAISJEVE SIC DO SHIKOJME DHE NE VIDEO ESHTE MAKSIMALE, PASI PER TE KRIJUAR NJE MJET TE SIGURT NEVOITET COPA E DUHUR, DHE PASI KRIJOHET KJO COPE FILLOJNE TESTIMET E PRERJES,REZEVE UV,DHE REZISTENCA E TERHEQES (VIDEO 1)
•TESTIMI I FIJEVE,VEPROHET DUKE VENDOSUR NE TO PESHEN MAKSIMALE,REZISTENCA NE PESHE,REZISTENCA NE PERKULJE(VIDEO 2)
•TESTIMI I MJETIT
•TESTIMI I SHOCK (VIDEO 3) •TESTIM I PESHES MAKSIMALE QE MBAN MJETI (VIDEO 3)
•DHE PER TI DHENE CERTIFIKIMIN PERFUNDIMTAR NEVOITEN PILOTET TESTUES TE CILET MBASI SIMULOJNE MANOVRA TE NDRYSHME CAKTOJNE SE CFARE AFTESIE PILOTIMI NEVOITET PER TE FLUTURUAR PILOTI(VIDEO 4)

TESTIMI I KARABINAVE(VIDEO 5 )

B)SIGURI E PILOTIT
SA ME TEPER TE USHTROHESH, ME TEPER ZHFILLOHET AFTESIA E PILOTIMIT, DHE PROGRESI VAZHDON GJITHMON NE RRITJE