KURS FORMUES

KURSI PER FILLESTAR PERFSHIN

– LITERATUREN TEORIKE
– MATERIAL NE LIDHJE ME MIKROMETEREOLOGJINE
– PRAKTIKE STATIKE
– USHTRIME STATIKE
– FLUTURIME NGA LARTESI SHUME TE VOGLA

PERMBAJTJA E KURSIT
6 ORE TEORI
4 ORE PRAKTIKE

NE PERFUNDIM TE KURSIT, PILOTI PAISET ME CERTIFIKATE KU ESHTE I SHENUAR DHE NIVELI I AFTESIVE TE PILOTIT